KLEOPÁTRA TEJES-MÉZES MASSZÁZS

Érezze magát királynőnek!

Számos legenda szól arról, miszerint Kleopátra álomszép nő volt. Tündöklésének és bőre szépségének a titka pedig nem volt más, mint a tej és a méz. Minden nap mézes-szamártejes fürdőt vett. Élvezze Ön is a tej és a méz csodálatos hatásait egy kellemes masszázs közben.

kapcsolat relax masszázs, kleopátra masszázs, aromaterápiás masszázs, kleopátra masszázs

A masszázs egy bőrradírozással kezdődik, mely során az elhalt hámsejteket eltávolítjuk. Ezáltal a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is képesek felszívódni.
Majd kezdődik lassú és lágy mozdulatokkal a masszázs, amely segít megszabadulni a hétköznapok során felhalmozódott testi és lelki feszültségektől.
A meleg krém, a halk relaxációs zene fokozza az ellazulást. A stúdióban lehetőség van a masszázs után zuhanyzásra is. A masszázs saját készítésű krémmel történik.

ajándékötletek, relax masszázs, aromaterápiás masszázs, csokoládés masszázs, klepátra tejes-mézes masszázs

Jótékony hatásai:

A mézben megtalálható vitaminok és ásványi anyagok (kb.11féle vitamint, 33 ásványi anyagot,19aminosavat és enzimeket tartalmaz) hamvassá és bársonyossá teszik a bőrt, a tej és tejszín pedig nyugtatja és hidratálja.

A méz ránctalanító hatása miatt is közismert, hidratálja a bőrt és fokozza a vérkeringés intenzitását, javítja a bőr anyagcseréjét, ezzel pedig segít, hogy a méreganyagok gyorsan és hatékonyan távozzanak a bőrből.

A méz egy igazi kincs. Nemcsak belsőleg, de külsőleg is nagyon jó hatású.

Ha kedvet kapott egy kellemes, feszültségoldó, bőrtápláló és egyben bőrszépítő masszázshoz, hívjon bizalommal a +36 70 949 65 01-es telefonszámon, vagy a kapcsolat menüpontban küldjön egy időpontkérő levelet!

VÁLOGASSON TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAIM KÖZÜL

andrea relax masszázs
stresszoldó aromaterápiás masszázs, relax masszázs, wellness masszázs, nyakmasszázs, hátmasszázs
ősi magnéziumos masszázs
andrea relax masszázs
andrea relax masszázs
andrea relax masszázs