KÖPÖLYÖZÉS

A frissítő és kondicionáló svédmasszázshoz ingyenesen kérhető, célja az izmok fellazítása. A köpölyözés egy olyan alternatív gyógymód, amely már 5000 évvel ezelőtti beszámolókban is említést kapott. Igen ősi terápia, szinte minden nemzet ismeri.

Például Kínában a köpölyterápiát gyakran használják a hagyományos kínai orvoslás kezelései és módszerei mellett is.

Bár több fajtája is létezik, én a csúsztatós (nyuvasztás) módszerben hiszek leginkább, és ez az amit alkalmazok vendégeimen.

Köpölyözés, relaxációs masszázs, kleopátra masszázs, wellness masszázs, aromaterápiás masszázs

Ennél a technikánál bekenjük a bőrt olajjal, egy köpölyt helyezünk fel, melyet lassan fel-alá csúsztatunk a kiválasztott zónán.

Eredményeképpen pontszerű bevérzések keletkeznek, mely azért van mert a vér a bőr felszínére kényszerül. Úgy gondolják, ha nagyobb mennyiségű toxin van jelen az egyén testében, akkor a pirosság mélyebb és észrevehetőbb lesz. Azonban minél kevesebb a szervezetben a jelenlévő toxin, az egyén csökkentett mennyiségű látszólagos hatást tapasztal a köpölyözés után. A bevérzések 3-6nap alatt felszívódnak, bőrtípustól függően, de véglegesen. Tartós nyomot a köpölyözés nem hagy a bőrön.

A köpölyözés számos előnnyel jár, az izmok és a szövetek vérellátásának növelése, oxigént szállít a sejtekbe, lazítja a csomókat, felszabadítja a felesleges folyadékokat és toxinokat.

VÁLOGASSON TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAIM KÖZÜL

andrea relax masszázs
stresszoldó aromaterápiás masszázs, relax masszázs, wellness masszázs, nyakmasszázs, hátmasszázs
ősi magnéziumos masszázs
andrea relax masszázs
andrea relax masszázs
andrea relax masszázs