KÖPÖLYÖZÉS

A köpölyözés egy olyan alternatív gyógymód, amely már 5000 évvel ezelőtti beszámolókban is említést kapott. Igen ősi terápia, szinte minden nemzet ismeri.

Például Kínában a köpölyterápiát gyakran használják a hagyományos kínai orvoslás kezelései és módszerei mellett is.

Bár több fajtája is létezik, én a csúsztatós (nyuvasztás) módszerben hiszek leginkább, és ez az amit alkalmazok vendégeimen.

Köpölyözés, relaxációs masszázs, kleopátra masszázs, wellness masszázs, aromaterápiás masszázs

Ennél a technikánál bekenjük a bőrt olajjal, egy köpölyt helyezünk fel, melyet lassan fel-alá csúsztatunk a kiválasztott zónán.

Eredményeképpen pontszerű bevérzések keletkeznek, mely azért van mert a vér a bőr felszínére kényszerül. Úgy gondolják, ha nagyobb mennyiségű toxin van jelen az egyén testében, akkor a pirosság mélyebb és észrevehetőbb lesz. Azonban minél kevesebb a szervezetben a jelenlévő toxin, az egyén csökkentett mennyiségű látszólagos hatást tapasztal a köpölyözés után. A bevérzések 3-6nap alatt felszívódnak, bőrtípustól függően, de véglegesen. Tartós nyomot a köpölyözés nem hagy a bőrön.

A köpölyözés számos előnnyel jár, az izmok és a szövetek vérellátásának növelése, oxigént szállít a sejtekbe, lazítja a csomókat, felszabadítja a felesleges folyadékokat és toxinokat.

VÁLOGASSON TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAIM KÖZÜL

life coaching
andrea relax masszázs
andrea relax masszázs
ősi magnéziumos masszázs
stresszoldó aromaterápiás masszázs, relax masszázs, wellness masszázs, nyakmasszázs, hátmasszázs