STRESSZOLDÓ RELAXÁCIÓS SVÉDMASSZÁZS

Teljes testre kiterjedő, közepes erősségű, lazító masszázs. Ajánlott azoknak, akik a kissé gyengébb masszázst kedvelik, stressz oldására, izmok lazítására. Feloldja az izomfeszüléseket, helyreállítja a vérnyomást és a keringést, így ellensúlyozza a testben jelen lévő stresszes, feszült állapotot.

A masszázs az egyik legősibb gyógymód, a modern tudomány is alkalmazza hihetetlen erejét a szorongás csökkentésére, az immunrendszer erősítésére és a fájdalomcsillapításra.

kleopátra tejes-mézes masszázs, relax masszázs, wellness masszás, csokoládés masszázs
andrea relax masszázs

A SVÉDMASSZÁZS JÓTÉKONY HATÁSAI

  •  A svédmasszázs az Ön igényeihez igazodik, fellazítja a letapadt izmokat, csökkenti a hát- és gerincfájást, a különböző izomfájdalmakat.
  • A masszázs segít a szellemi és érzelmi feszültségek enyhítésében, melyek gyakran túlfeszült izmok formájában nyilvánulnak meg.
  • Fokozza a vénás és nyirokkeringést, az anyagcserét, ezáltal segíti a test méregtelenítését.
  • Kiegyensúlyozó, tápláló hatással van a bőrre.
  • Csökkenti az ülőmunka káros hatásait.
  • Segít megszüntetni az alvászavarokat is.
  •  Regenerálja és vitalizálja az egész testet.
  • Erősíti az izmokat.

A következő betegségek esetén csak az orvosával folytatott konzultációt követően szabad masszírozni: akut gyulladás, mélyvénás trombózis, szív- és érrendszeri problémák, visszér-gyulladás, fokozott vérzékenységgel járó betegségek, daganatos betegségek,  csontritkulás, lázas betegség.

andrea relax masszázs

Izomfájdalmak? Ülőmunka? Gyakori fejfájás? Vagy csak egyszerűen kikapcsolódni, lazítani szeretne? Időpontegyeztetésért keressen bizalommal a +36 70 949 65 01-es telefonszámon vagy a kapcsolat menüpontban küldjön egy időpontkérő levelet.

VÁLOGASSON TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAIM KÖZÜL

andrea relax masszázs
stresszoldó aromaterápiás masszázs, relax masszázs, wellness masszázs, nyakmasszázs, hátmasszázs
ősi magnéziumos masszázs
andrea relax masszázs
andrea relax masszázs
andrea relax masszázs