STRESSZŰZŐ RELAX MASSZÁZS

Több technika páratlanul összeválogatott és hatékonyan felépített sorrendje eredményezi e különleges ellazító, pihentető Relaxáló masszázst. E masszázs során elrepülhet egy másik világba, ahonnan kizárhatja a hétköznapok során folyamatosan bennünket érő stresszt és újjászülethet. Izmai ellazulnak, a görcsök oldódnak, az idegi feszültség csökken. A kellemes zene, a lágy fények, az illatok is mind segítik a teljes ellazulást.

A rendszeres masszázs nem csak a test felfrissítése, az izmok ellazítása céljából fontos, hanem mert az idegrendszerre is jótékonyan hat. A teljesítőképesség fokozódik, kevésbé lesz az ember fáradt, ellenáll az őt érő negatív energiáknak és nyugodtabbá, kisimultabbá, magabiztosabbá válik. Mindenkinek szüksége van egy kis énidőre, kicsit kiszabadulni a mindennapok problémái közül, elengedni a stresszt, lelassulni és csak magunkkal foglalkozni.

Időpontegyeztetésért keress bizalommal a +36 70 949 65 01 – es telefonszámon vagy a kapcsolat menüpontban küldj egy időpontkérő levelet.

VÁLOGASSON TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAIM KÖZÜL

andrea relax masszázs
stresszoldó aromaterápiás masszázs, relax masszázs, wellness masszázs, nyakmasszázs, hátmasszázs
ősi magnéziumos masszázs
andrea relax masszázs
andrea relax masszázs
andrea relax masszázs