KISMAMA MASSZÁZS

A kismama masszázst a 12.héttől kezdődően, az áldott állapot különböző szakaszaihoz igazítva végzem, olyan különleges oldalt fekvő pozícióban, mely teljes ellazulást és relaxálást biztosít a kismamáknak.
A klasszikus svédmasszázsból eredő fogásokon alapul és a test csak bizonyos részeire korlátozódik. A kezelés során az alsó végtagokon és az alsó háti, medencei szakaszon csak simító mozdulatok alkalmazhatóak. A masszázs kiterjed az úgynevezett “stressz zónákra” is, ami a csuklyás izom és a tarkó területét jelenti, itt lazító masszázst végzek. A has masszázs és a reflexológia sem megengedett a várandósság alatt, azonban a talpon végzett könnyed, enyhe masszázzsal nagy mértékben enyhíthetünk a lábak terhein is.
A nyugodt, szeretetteljes környezet, a halk zene és a lágy simogatás segíti az ellazulást. A könnyű, svédmasszázshoz hasonlítható kezelés feledteti a fájdalmakat és segít még jobban a babavárásra hangolódni.

Ellenjavallatok:
Vérzés, görcsök, has korai keményedése
Magas vérnyomás
A terhesség első trimesztere

Foglalj időpontot kismama masszázsra és élvezd ki a teljes testi-lelki felfrissülést.
Időpontegyeztetésért keress bizalommal a +36 70 949 65 01 -es telefonszámon vagy a kapcsolat menüpontban küldj egy időpontkérő levelet

VÁLOGASSON TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAIM KÖZÜL

life coaching
andrea relax masszázs
andrea relax masszázs
ősi magnéziumos masszázs
stresszoldó aromaterápiás masszázs, relax masszázs, wellness masszázs, nyakmasszázs, hátmasszázs